Pandele s-a suit cu picioarele pe catedra. «Asa mi-a dat mie prin cap», spune primarul

E.b. | 13.09.2016

Imaginea cu Florentin Pandele, primarul din Voluntari, urcat pe o catedra in debutul anului scolar pentru a le vorbi parintilor si elevilor a facut turul internetului. "M-am urcat cu picioarele pe catedra ca erau 2000 de parinti si copii, si nu ma vedea lumea. Asa mi-a dat mie prin cap. Nu aveam acolo nici macar o scena ...", spune Pandele.

Pe aceeași temă

 
  

Pandele a spus ca s-a urcat pe catedra pentru a se face mai bine auzit de cei peste 2000 de parinti si copii si pentru a le atrage atentia ca scoala nr 1 din Voluntari este reparata in fiecare an dar se degradeaza in cateva luni.

"Eram constient ca oamenii poate zic, domne, omul e nebun. Dar m-am gandit ca daca vad oamenii uite, domne, primarul pe masa, poate ma asculta ce le spun", a declarat Pandele conform HotNews.ro.

 

Imaginea cu Florentin Pandele pe cadedra a fost postata initial pe pagina de Facebook a lui Robert Turcescu, consilier PMP in Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti.

 

 

 

 

De ce s-a urcat primarului Florentin Pandele pe catedră:  

"M-am urcat cu picioarele pe catedra ca erau 2000 de parinti si copii, si nu ma vedea lumea. Asa mi-a dat mie prin cap. Nu aveam acolo nici macar o scena. Nu e prima data cand vorbindu-le oamenilor am cautat solutii sa ma auda lumea. Este una dintre cele mai mari scoli din Romania, are 2300 de elevi. Am invatat si eu acolo din clasa a cincea pana intr-a opta. Era o galagie in spate, difuzoarele nu erau foarte performante. Si tot vorbeam, galagie in spate, am vrut sa le transmit si eu cateva mesaje, ca mandatul asta e un mandat al calitatii in invatamant. Venisem la scoala asta putin dezamagit de faptul ca nu se implica toata lumea de la parinte la elev. Cand am  ajuns aici si am vazut atata lume... Daca puneau macar jumatate de metru patrat de scena. Sa ma urc la etajul I si sa le vorbesc de acolo, am zis ca nu da bine, aminteste de alte vremuri. Am luat putin fata de masa, am dat-o la o parte si m-am ridicat pe masa aia. Eram constient ca oamenii poate zic, domne, omul e nebun. Dar m-am gandit ca daca vad oamenii uite, domne, primarul pe masa, poate ma asculta ce le spun. Si, de acolo, cu picioarele pe catedra aia, le-am spus urmatorul lucru: ii rog pe profesori si pe directori sa duca prima data in salile de clasa parintii sa constientizeze cum arata scoala la inceputul anului scolar, scoli care se repara iar dupa cateva luni de zile gasim picioarepe pereti, usi rupte, geamuri sparte. Ca sa poata avea si ei un termen de comparatie. Cred eu ca i-am pus pe ganduri.", conform HotNews.ro.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22