Candidatura lui Zegrean la parlamentare, respinsa de liberali: nu este membru PNL

Dora Vulcan | 13.09.2016

Conducerea PNL a decis, marți, că fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean nu se va afla pe listele liberalilor la alegerile parlamentare, au declarat pentru Agerpres surse politice.

Pe aceeași temă

 

 

In comisia de unificare s-a discutat despre posibilitatea ca Zegrean să fie pe listele PNL, dar s-a considerat că acesta nu are cum să candideze din partea partidului din moment ce nu este membru de partid, informeaza Agerpres.

 

Președintele interimar al PNL Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, a declarat sâmbăta trecută, pentru AGERPRES, că Augustin Zegrean a trimis o scrisoare în care își manifesta intenția de a candida în această iarnă pentru o funcție de senator din partea organizației bistrițene, dar că nu a semnat și o adeziune la partid.

 

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Deva, că nu poate decide în ceea ce privește candidatura la Senat a fostului președinte al Curții Constituționale, deoarece acest atribut îl deține filiala PNL Bistrița-Năsăud, însă a apreciat că ''orice om cu expertiză este binevenit în partid''.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22