PRU isi face in continuare reclama pe internet folosind numele lui Ponta. Reclama e platita

Dora Vulcan | 14.09.2016

Partidul Romania Unita plateste reclame pe internet in care se asociaza cu numele fostului premier Victor Ponta, desi acesta a anuntat ca ramane in PSD, partid din parte caruia va candida la alegerile parlamentare.

Pe aceeași temă

 

 

 

Partidul Romania Unita plateste reclame pe internet in care se asociaza cu numele fostului premier Victor Ponta, desi acesta a anuntat ca ramane in PSD, partid din partea caruia va candida la alegerile parlamentare, informeaza Hotnews.ro

 

Mai jos, o captura de ecran cu o astfel de reclama pe YouTube:

 

 

 

 

 

De altfel, Sebastian Ghita, care a trecut recent la PRU, a declarat marti ca PRU va merge in alegeri cu poza lui Victor Ponta si cu propunerea ca Ponta sa fie prim-ministru.

 

Ghita a spus ca nu crede in intelegerea dintre Victor Ponta si presedintele PSD, Liviu Dragnea, privind viitorul politic al fostului premier, precizand ca, din punctul sau de vedere, lucrurile dintre cei doi nu sunt definitiv lamurite: "Fiecare dintre noi isi alege felul in care isi gestioneaza cariera. Din cate stiu eu, intre Liviu Dragnea si Victor Ponta n-avem inca o solutie definitiva, ca sa spun asa. Si Partidul Romania Unita il asteapta pe Victor Ponta in randurile sale si il asteapta ca presedinte al partidului. In momentul in care Victor Ponta va simti ca trebuie spuse in Romania lucruri mai dure decat cele care pot fi spuse in PSD, sunt convins ca va face pasul. Sau in momentul in care Liviu Dragnea nu se va tine de cuvant fata de Victor Ponta", a spus Sebastian Ghita, la instanta suprema, unde s-a judecat cererea lui de ridicare a controlului judiciar in cel mai nou dosar instrumentat de DNA Ploiesti.

 

Sebastian Ghita a aratat ca i-a promis lui Ponta functia de presedinte al partidului daca se inscrie in Partidul Romania Unita, iar acesta va fi candidatul partidului pentru functia de premier: "Stiti bine, mai este un moment serios de luat in calcul, momentul la care PRU va merge in alegeri cu poza lui Victor Ponta si cu propunerea ca Ponta sa fie prim-ministru din nou, pentru ca a fost un prim-ministru foarte bun, iar PSD va dori sa-l sustina pe domnul Ciolos in mod ocult sau pe domnul Dincu sau pe cine va mai dori PSD sa mai sustina. La acel moment, sunt convins ca Victor Ponta si o mare parte din PSD vor cauta sa se alature PRU. Sau Liviu Dragnea il va propune pe Victor Ponta prim-ministru."

 

Potrivit acestuia, PSD este un partid foarte mare, care nu mai poate sa reprezinte toate segmentele din societate si care face "un balet ciudat": "Oamenii trag de acest PSD sa spuna adevarul, iar PSD lupta sa nu fie criticat de apostolii propagandei de dreapta." 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22