Gorghiu: USR merita sa intre in Parlament. Putem sustine impreuna viitorul guvern

Dora Vulcan | 15.09.2016

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, la Adevărul Live, că Uniunea Salvaţi România (USR) este singurul partid mic care merită să intre în Parlament şi a adăugat că, în opinia sa, crede că se pot găsi căi de comunicare cu acest partid, pentru susţinerea unui viitor Cabinet, după alegerile parlamentare din toamnă.

Pe aceeași temă

 

 

 

Copreşedintele PNL a afirmat că, dacă se uită la partidele mici din România, în acest moment, fie că este vorba de ALDE, PMP, USR, cel despre care consideră că merită să intre în Parlament este Uniunea Salvaţi România, informeaza News.ro.

 

”Da, ne-au învins la Bucureşti, au beneficiat de greşelile PNL din campania la locale. Se va schimba raportul de forţe, dar cred că este un partid care trebuie să îşi găsească locul în Parlamentul României şi cred că putem găsi căi de comunicare pentru susţinerea unui viitor Cabinet”, a spus Alina Gorghiu despre USR. 

 

Despre PMP şi ALDE, Gorghiu a spus că sunt ”partide de nişă, toxice” şi a afirmat că PMP şi PSD au ”interese comune”.

 

”Interesele lor sunt comune în acest moment. Au nişte situaţii mai speciale care îi îndeamnă în spatele uşilor închise să îşi dea mâna şi domnul Băsescu, şi domnul Tăriceanu, şi domnul Dragnea”, a afirmat aceasta.

 

”E o gaşcă mare”, a mai comentat ea, precizând că se bate cu ”un monstru de coaliţie”.

 

Alina Gorghiu a mai spus că scenariul unei guvernări PNL-PSD este exclus. ”Până la aritmetică eu vă spun că nu există o astfel de formulă”, a menţionat ea.

 

Despre Guvernul Cioloş, Gorghiu a spus că are ”anumite limitări, legate de absenţa unei susţineri a unei majorităţi parlamentare”.

 

”Orice alt premier, în locul lui Cioloş, în calitate de tehnocrat, ar fi fost între cele două partide din Parlament”, a spus Alina Gorghiu, precizând că profilul de premier al lui Dacian Cioloş este unul corect, de om cinstit, însă viitorul Guvern va trebui să fie unul politic.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22