Clotilde Armand: Ar fi mai bine ca doamna Andronescu să răspundă în faţa procurorilor

E.b. | 17.09.2016

Clotilde Armand, reacție virulentă legată de Ecaterian Andronescu în ce priveşte amendamentul introdus de Comisia de învăţământ din Senat, prin care amână până la vacanţa de vară din 2017 organizarea concursului de director şi director adjunct de şcoală.

Pe aceeași temă

 

„Este inadmisibilă intervenția PSD în privinţa organizării concursului pentru directorii de şcoli. Prin amânarea susţinerii acestui concurs naţional în cursul lunii octombrie, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu încearcă să menţină politizarea conducerii şcolilor, în aşa fel încât aceasta să fie în continuare monopolizată de clientela de partid a PSD.

USR consideră că doamna Andronescu ar face mai bine să răspundă în faţa procurorilor şi judecătorilor în privinţa implicării domniei sale în dosarul Microsoft şi să lase în pace organizarea acestui concurs naţional pentru ocuparea poziţiilor de director de şcoli prin care s-ar reprofesonaliza şi depolitiza conducerea şcolilor.

USR susţine profesionalizarea şi depolitizarea tuturor structurilor din aparatul public, în aşa fel încât acestea să servească exclusiv interesul cetăţeanului, nu interese clientelare de partid”, susţine Clotilde Armand, consilier USR la Primăria sectorului 1, conform Digi24.ro.

 

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a declarat că intenţionează să organizeze aceste concursuri în luna octombrie. Conform deciziei ministerului, proba scrisă va avea loc pe 12 octombrie. Interviul şi evaluarea CV-ului se vor desfăşura în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie. Afişarea rezultatelor concursului este programată în data de 18 noiembrie, fiind urmată de o perioadă alocată depunerii contestaţiilor: 21-23 noiembrie. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22