Iohannis il acuza pe Tariceanu de "obraznicie politica": Am jurat ca voi respecta legile

Vlad Toma | 27.09.2016

Intrebat de jurnalisti ce garantii ii poate oferi lui C.P. Tariceanu, presedintele Senatului, in urma solicitarii acestuia legate de respectarea votului de la alegerile parlamentare, presedintele Iohannis a declarat astazi, in urma sedintei CSAT, ca nu are ce garantii sa ii ofere presedintelui Senatului insa romanilor le garanteaza ca va respecta legea, asa cum a jurat cand a preluat mandatul.

Pe aceeași temă

 

"Domnului Tariceanu nu am ce garantii sa ii dau, dar romanilor am ce garantii sa le dau. Le-am dat cand am preluat mandatul, cand am jurat ca voi respecta legile si voi face tot ce imi sta in putere in avantajul Romaniei. 

 

E juramantul cel mai important pe care il face un presedinte si orice punere sub semnul intrebarii este o obraznicie politica," a declarat presedintele, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, conform Hotnews.

 

Presedintele Senatului C.P. Tariceanu, co-președinte ALDE, i-a cerut presedintelui Iohannis sa clarifice daca va respecta votul romanilor la alegerile parlamentare din decembrie, insinuand astfel ca presedintele ar intentiona sa nu numeasca premierul desemnat de partidele care vor avea majoritatea in Parlament.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22