Gorghiu: Ponta ma ameninta cu puscaria, asa vede el democratia. Fostul premier raspunde

E.b. | 01.10.2016

Alina Gorghiu, liderul PNL, a afirmat sambata ca fostul premier Victor Ponta o ameninta zi de zi cu puscaria, aratand ca, mai devreme sau mai tarziu, ea va vorbi. Victor Ponta îi răspunde pe Facebook.

Pe aceeași temă

 

 

Gorghiu a fost intrebata cu privire la afirmatiile lui Ponta in legatura cu o prietenie intre deputatul Sebastian Ghita si procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, conforma Agerpres, preluată de HotNews.ro.

 

"Habar nu am de nicio relatie de prietenie, dar nu mai pun pret si nu mai dau doi bani pe ce spune Ponta. In fiecare zi - si aici cred ca este o problema care merita discutata - ma ameninta cu puscaria dl. Ponta. In Parlamentul Romaniei l-a amenintat pe Marian Petrache la un moment dat, pe George Scutaru la un moment dat, pe foarte multi lideri ai PNL. Domnia sa asa vede statul si democratia, amenintand liderul unui partid cu puscaria de dimineata, la pranz si seara. Ma intreb daca este nevoie de pastile in cazul acesta sau asa intelege sa duca o campanie electorala", a spus Gorghiu, intr-o conferinta de presa.

 

Ea a aratat ca, mai devreme sau mai tarziu, va vorbi despre Victor Ponta.

 

"Eu, mai devreme sau mai tarziu, am sa vorbesc despre tot ce inseamna Victor Ponta: egal Rosia Montana, KazMunaiGaz si alte dosare in care domnia sa ar trebui sa dea socoteala mai devreme sau mai tarziu, dar nu este genul de campanie pe care eu sa-l duc. As vrea sa cred ca Victor Ponta ramane undeva in globul lui si se duce mai pe marginea politicii sau isi rezolva altfel problemele in spatiul public decat frustrarile acestea aruncate de dimineata, la pranz si seara pe masa si facem o politica bazata pe proiecte. Daca il intrebati, si noi am fost prieteni la un moment dat. Va dati seama. A prins o poza in care eram cu el si o sa spuna ce prieteni am fost", a afirmat liderul PNL.

 

Intrebata daca Rosia Montana sau KazMunaiGaz ar putea fi subiecte ale unor plangeri penale, Gorghiu a raspuns: "Habar nu am. Nu stiu ce este pe rol, dar sigur domnia sa stie mai multe decat mine".

 

Victor Ponta îi răspune Alinei Gorghiu pe  Facebook: ...Vreau sa va asigur ca nici pe departe nu va pot ameninta EU cu puscaria - macar din simplu motiv ca nu am nicio atributie sau posibilitate in acest sens (avand in vedere ca cei care se ocupa cu asta au trecut de la Traian Basescu la Klaus Iohannis- om care nu cred sa aiba motive de suparare pe dvs)!...Eu doar sper sa nu ajungeti sa impartasiti soarta Elenei ( desi vad ca ii copiati toate partile rele fara a le detine pe cele bune) . Si dupa cum ati vazut in cazul colegului Vasile Blaga ma pricep la prevestiri!...

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22