Clotilde Armand: Tariceanu presedinte al Senatului, un afront adus democratiei

E.b. | 17.10.2016

Clotilde Armand, vicepresedintele USR, il critica pe Calin Popescu -Tariceanu, afirmand ca este "inadmisibil" ca acesta sa se foloseasca de pozitia de presedinte al Senatului sa "isi poarte razboaiele personale impotriva justitiei".

Pe aceeași temă

 

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Clotilde Armand reactioneaza la apelul pe care Tariceanu l-a adresat parlamentarilor - boicotarea DNA, afirmand ca "pana si colegii" sai din partid sunt "scarbiti".

 

"Este inadmisibil ca Tariceanu sa foloseasca pozitia de presedinte al Senatului si aparatul de functionari din subordine ca sa-si poarte razboaiele personale impotriva justitiei. Fiecare zi in care Calin Popescu-Tariceanu ramane in pozitia de presedinte al Senatului este un afront adus democratiei din Romania.

 

Domnule Tariceanu, pana si colegii dvs. din cadrul ALDE sunt scarbiti de felul in care ati transformat formatiunea intr-un colac de salvare pentru toti penalii care au nevoie de un loc eligibil pe liste pentru a se bucura de imunitate in perioada 2016-2020. Dupa ce "ati sarit" coada acum "sariti calul" ca sa aparati penalii din Parlamentul Romaniei," spune Armand.

 

Tariceanu a facut duminica, pe site-ul oficial al Senatului, un "Apel catre Parlamentari" prin care le cere sa nu se mai pronunte in vreun fel pe cererile venite de la Directia Anticoruptie. Tariceanu sustine ca DNA scoate, inainte de alegeri, "dosare inconsistente", cu intamplari vechi si spune ca "nu are incredere in acest mod de operare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22