Alegeri parlamentare: Tudor Benga, fondatorul Okian, pe listele USR la Brasov

Dora Vulcan | 24.10.2016

Brasovenii Tudor Benga si Allen Coliban deschid listele USR la Brasov, pentru Camera Deputatilor si pentru Senat la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Tudor Benga este fondatorul Okian.

Pe aceeași temă

 

 

 

Benga este CEO si cofondator al magazinului online de carti Okian, dar si cofondator al platformei de e-fulfillment Frisbo, potrivit Wall-street.ro.

 

 

 

S-a numarat printre tinerii reprezentanti ai societatii civile chemati la consultari de presedintele Klaus Iohannis dupa caderea guvernului in toamna anului trecut.

 

 

 

"Sunt onorat sa conduc lista de candidati a USR la alegeri in judetul Brasov si realmente mandru de cum am fost ales sa fac asta. Ne prezentam in fata electoratului brasovean cu determinarea de a face politica altfel si ma bucur ca, atat prin profilul candidatilor nostri, cat si prin transparenta cu care ne-am derulat activitatea pana acum dovedim exact asta. Vrem sa redefinim relatia parlamentar-cetatean, sa reprezentam brasovenii in adevaratul sens al cuvantului si am incredere ca pe 11 decembrie incepem curatenia in Parlamentul Romaniei", a declarat Tudor Benga.

 

 

***

 

 

Alegerile pentru candidatii la Parlament in cadrul filialei USR Brasov s-au desfasurat sub forma unui concurs la care s-au putut inscrie atat membri ai partidului, cat si simpatizanti, apoi si-au sustinut candidatura printr-un discurs de cinci minute si au raspuns intrebarilor din sala. Anterior concursului au prezentat un CV cu activitatea profesionala. Decizia a fost luata in totalitate de cei 38 de membri ai filialei Brasov, prezenti la alegeri, potrivit comunicatului.

 

 

 

"Aceste alegeri au fost un prim test de maturitate pentru un partid nou, cladit pe valori si principii solide, precum integritate, transparenta, competenta. Am reusit prin mecanisme pur democratice ('un om, un vot'), ceea ce partidele traditionale au ratat in toti acesti ani: sa mobilizam si sa propunem oameni noi, care si-au probat competenta si expertiza in varii domenii si care au decis sa se implice acum in politica din convingerea ca schimbarea in bine se poate construi doar pe contributia fiecaruia dintre noi", a punctat Allen Coliban.

 

 

 

Obiectivul USR Brasov pentru alegerile din 11 decembrie este de a trimite cel putin doi deputati si un senator care sa-i reprezinte pe brasoveni in Parlament in urmatorii patru ani, se mai arata in comunicatul de presa.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22