Clotilde Armand nu candideaza la alegerile parlamentare: Rămân fidelă sectorului 1

Vlad Toma | 26.10.2016

Clotilde Armand a anuntat ieri ca s-a hotarat sa nu candideze pentru un loc in Parlament pe listele USR, deoarece vrea sa isi respecte promisiunilor pe care le-a facut cetatenilor sectorului 1 in campania de la alegerile locale.

Pe aceeași temă

 

Armand a transmis ca isi doreste un parlament complet diferit de ce a fost până acum insa a decis sa ramana fidela sectorului 1: "Trebuie să demonstrez mai mult ca oricând că sunt o persoană fidelă angajamentelor sale și care nu folosește o funcție pentru a câștiga alta. Recunosc că este o decizie grea și un sacrificiu pentru că unii dintre voi vor fi dezamăgiți că nu mă vor regăsi pe listele de candidați. Lupta la nivel parlamentar este fără îndoială extrem de importantă, dar lupta la nivel local, aproape de cetățeni, implică la fel de multă responsabilitate. Nu-mi place să dezamăgesc și vă spun că nu renunț la luptă, o voi duce în calitate de vice-președinte USR."

 

Ea considera ca, prin aceasta hotarare, arata ca membrii USR sunt altfel decat restul politicienilor: "Cum am spus de multe ori, pentru a arăta că suntem altfel, trebuie să ne comportăm altfel. Acest lucru încerc sa-l fac astăzi, să rămân același om care a promis pe 5 iunie 2016 că va munci pentru sectorul 1 și care nu și-a schimbat părerea după 4 luni. Am multe proiecte pentru sectorul 1, pentru care încă n-am avut timp deoarece m-am implicat foarte mult în extinderea USR la nivel național. După campania aceasta, voi putea să demonstrez cetățenilor că au avut dreptate să aibă încredere în mine."

 

Armand a afirmat de asemenea ca va ajuta in continuare echipa propusa de USR pentru alegerile parlamentare: "Sunt oameni care au făcut ceva pentru comunitatea lor până acum, sunt profesioniști care cred în valorile democratice, statul de drept și în viitorul acestei țări. A sosit momentul să facem altfel politica în România, iar echipa USR va demonstra asta. USR este singura alternativă la actualele partide clientelare."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22