Dragnea, amenintari cu Justitia impotriva ministrilor tehnocrati „protejati” de Iohannis

Dora Vulcan | 27.10.2016

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat joi pe Klaus Iohannis ca "bate campii" si i-a amenintat explicit pe ministrii tehnocrati "pacaliti si incurajati" de Klaus Iohanis cu "o protectie in fata legii" ca ar putea sa ajunga in fata justitiei "pentru tot ce au facut si intentioneaza sa faca".

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Vad ca omul asta in ultimele zile bate campii, vorbind romaneste", a spus Dragnea, dupa ce a depus listele PSD pentru parlamentare, intrebat cum comenteaza intentia lui Iohannis de a verifica,  prin Departamentul de politica interna al Palatului Cotroceni, listele partidelor pentru a identifica acei candidati penali care aspira la un fotoliu de parlamentar, cu imunitatea aferenta. 

 

 

 

"In ce calitate acest om isi permite sa se gandeasca ca poate cenzura listele unor partide?", s-a intrebat Dragnea. 

 

 

Prietenii imaginari ai lui Liviu Dragnea din diaspora 

 

Liviu Dragnea a invocat "rugaminti" care i-ar fi fost adresate de mai multi romani din afara tarii care i-ar fi transmis ca "nu exista nicaieri in Europa interdictia ca un om care a avut un necaz in viata, a furat un ou, o paine, de foame, si a facut puscarie 6 luni" sa nu se mai poata angaja.

 

"In conceptia dl Iohannis acel om trebuie condamnat la moarte, nu mai are nicio sansa de integrare chiar daca ispaseste pedeapsa, asa zice regele nostru", a comentat Dragnea.

 

"De unde pana unde are el aceasta legitimitate cand am inteles ca el a fost un candidat penal? Astrele s-au aliniat ulterior si a obtinut o decizie favorabila. Dar ce s-ar fi intamplat daca nu candida?", s-a mai intrebat Liviu Dragnea, care a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

 

 

Amenintari explicite impotriva ministrilor tehnocrati

 

In ceea ce priveste membrii guvernului, care sunt "pacaliti si incurajati de el (Klaus Iohannis) cu o protectie in fata  legii eu le spun ca se insala amarnic pentru tot ce au facut si pentru tot ce intentioneaza sa faca", a continuat seful PSD.

 

"Vad ca si dumnealui si PNL si USR tot ne provoaca sa ducem lupta in campul penal (...) E foarte posibil sa acceptam provocarea si sa le iasa pe nas toate aceste discutii si alegatii despre penali. Si isi ingrijeasca nasul foarte bine, o sa vedeti in perioada urmatoare", a spua Dragnea.

 

In ceea ce priveste lista cu candidati de la Gorj, "lucrurile sunt in regula, candideaza cine trebuie acolo", a minimalizat Dragnea problema de la Gorj. 

 

"Am cerut colegilor sa nu dea informatia ca sa vad pana unde merge manipularea si cine si cat se da in spectacol", a comentat liderul PSD, subliniind ca partidul "nu poate functiona dupa santaj dupa ce o decizie a fost adoptata in mod statutar".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22