Cioloș i-a rugat pe cei de la PNL şi USR să nu-i foloseasca imaginea în campania electorală

E.b. | 27.10.2016

Premierul Dacian Cioloș a declarat că și-ar dori ca alegătorii să voteze partidele care și-au exprimat susținerea pentru principiile pe care el le-a prezentat public, respectiv PNL și USR. Cioloş a mai spus că i-a rugat pe cei de la PNL şi de la USR să nu-i foloseasca imaginea pe materialele de campanie, în contextul în care liberalii au inceput să lipeasca afişe prin Capitala care conţin fotografia lui.

Pe aceeași temă

 
 

"Mi-aș dori ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat public. (...) Deocamdată, din ceea ce am văzut, PNL și USR și-au asumat acele valori", a spus Cioloș la Realitatea TV, conform Agerpres, menționând că nu se vede în fruntea unui guvern format din PNL și PSD.

 

Premierul a precizat însă că le-a cerut liberalilor și celor de la USR să nu folosească imaginea sa în campanie, tocmai pentru a nu da mesaje confuze electoratului.

 

"I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, și unii și alții (PNL si USR — n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aș vrea să susțin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament", a afirmat el.

 

Întrebat dacă se va înscrie într-un partid politic, Cioloș a spus că nu s-a decis încă: "N-am luat o decizie încă în acest sens. (...) Nu mă văd în PSD, am spus deja, din diferite motive".

 

În schimb, Dacian Cioloș a susținut că va rămâne în România indiferent dacă va fi desemnat sau nu premier, atât pentru proiectele pe care le are, cât și la dorința soției sale.

 

"Nu știu de ce n-aș rămâne în România. (...) Normal, sunt român, sunt de aici. Nu, nu am alt proiect. Am intenția ca, cel puțin în următorii ani, să rămân aici și datorită proiectelor mele, dar și pentru că acum, haideți să vă fac o confidență, soția mea a spus că s-a cam saturat de Bruxelles și de străinătate și că ar fi bine să ne așezăm puțin. Să ne reașezăm", a mai spus Cioloș. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22