Cioloş cere publicarea contractelor de deszăpezire şi doreşte trasparenţă maximă VIDEO

E.b. | 02.11.2016

Premierul Dacian Cioloş a cerut ministerelor de resort verificarea modului în care instituţiile statului s-au pregătit pentru iarnă, în domeniul transportului mai ales. Al a precizat că doreşte transparenţă maximă în publicarea contractelor de deszăpezire de către toate instituţiile care administrează drumurile publice.

Pe aceeași temă

 
Premierul Dacian Cioloș a declarat că doar în 26 de județe există contracte de deszăpezire și a rugat miniștrii de resort să se asigure că aceste contracte sunt încheiate în timp util și că sunt făcute publice de instituțiile competente, conform Digi24.ro. 
 

 

Premierul a precizat că sunt tronsoane de autostradă și drumuri naționale pentru care încă nu s-au încheiat contracte de deszăpezire

 

 

„Am rugat miniștrii de resort să pregătească în cadrul comitetului pentru pregătirile de iarnă să înceapă verificarea modului în care instituțiile s-au pregătit pentru iarnă și în domeniul pregătirii pentru iarnă și să controleze administrațiile de drum care nu respectă normele în vigoare. Ministerul Transporturilor să se asigure că se finalizează contractele pentru serviciile de deszăpezire. Avem tronsoane de autostradă și drumuri naționale fără contracte.  Doar în 26 de județe există aceste contracte, în 15 contractele se află în diverse stadii. Să urmăriți cum se finalizează. Vicepremierul Dîncu să se asigure că autoritățile locale sunt în focurile pregătirii pentru iarnă. Și să urgentăm încheierea acestor contracte. De asemenea, trebuie transparență maximă în publicarea acestor contracte de deszăpezire de către toate instituțiile”, a spus Cioloş la şedinţa de Guvern. 

 


 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22