Hans Klemm: DNA a trimis in inchisoare oameni puternici care se intorc impotriva lui Kovesi

Dora Vulcan | 04.11.2016

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, sustine ca oamenii puternici pe care DNA i-a trimis in spatele gratiilor sunt cei care lupta impotriva institutiei conduse de Laura Codruta Kovesi si s-au intors amenintator impotriva sefei DNA.

Pe aceeași temă

 

 

 

Klemm a declarat, vineri, in timpul unei intalniri cu studentii Universitatii din Craiova, ca lupta anticoruptie trebuie sa continue in Romania. Acesta a afirmat ca, din acest punct de vedere, Romania este un exemplu pentru tarile din Europa de Est.

 

 

"Tari precum Macedonia, Republica Moldova au venit in Romania pentru a obtine sfaturi despre cum sa lupte impotriva coruptiei. Ieri , Suedia i-a acordat o distinctie importanta Laurei Codruta Kovesi pentru ce a realizat ca sef al DNA. Dar nu numai vecinii vostri, ci si alte tari vad lupta Romaniei impotriva coruptiei. DNA a pus oameni puternici in inchisoare, iar ei lupta impotriva DNA. Oameni amenintatori se intorc impotriva Codrutei Kovesi foarte dur. Lupta va trebui sa continue. Dar si alte lucruri pot fi facute in Romania pentru a preveni coruptia, iar Guvernul Ciolos a pus la punct o strategie anticoruptie foarte puternica", a precizat Hans Klemm, citat de ziare.com.

 

 

Reprezentantul SUA la Bucuresti a mai spus ca performantele economice ale Romaniei se datoreaza si luptei anticoruptie.

 

 

"Romania are acum cea mai mare crestere economica din UE ca rezultat al mediului propice creat pentru dezvoltarea investitiilor si oportunitatile care exista pentru oamenii de afaceri ca sa investeasca, lupta impotriva coruptiei. Toate acestea sunt recunoscute de SUA. Succesul de astazi al Romaniei nu il vezi oriunde", a mai spus Hans Klemm.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22