Tolontan: O firma de PR, angajata de Dan Adamescu, produce un film «nefavorabil DNA»

E.b. | 05.11.2016

Conform unui articol publicat de jurnalistul Catalin Tolontan pe blogul sau, o firma de PR, care ar fi angajata de catre Dan Adamescu, lucreaza la realizarea unui film "nefavorabil procurorilor si DNA".

Pe aceeași temă

 

Marturii care sa fie cuprinse in aceasta productie ar fi fost culese vinerea si sambata trecuta in Bucuresti de catre o "vedeta a comunicarii", sustine Tolontan pe blogul sau - VEZI AICI.

 

 

El  scrie ca a fost contactat in urma cu cateva zile de "firma de PR a lui Adamescu" pentru a da o declaratie care urma sa fie folosita in acest film, insa a refuzat.

 

"Vazand acum filmul de sprijin la adresa Laurei Codruta Kovesi nu poti sa nu te intrebi, amuzat, cum ar fi fost sa joci in filmul celalalt?

 


Sau, si mai tare, cum ar fi fost sa dai testimoniale in ambele filme? Ma indoiesc ca regizorii cunosteau unii distributia celorlalti. Plus ca am sentimentul ca nu le-a trecut prin cap sa ceara exclusivitate", scrie Catalin Tolontan.

 

 

Dan Adamescu este incarcerat in urma unei sentinte a judecatorilor pronuntata intr-un dosar de coruptie instrumentat de procurorii DNA. Recent, Adamescu a cerut eliberarea conditionata, dupa ce a stat 5 luni dupa gratii din pedeapsa efectiva de peste 4 ani de inchisoare.

 

 

Joi, ambasada Suediei a difuzat un film de circa cinci minute in care sefa DNA este laudata de oameni obisnuiti si de persoane publice. imaginile au fost difuzatecu ocazia decorarii Laurei Codruta Kovesi cu Ordinul Steaua Polara, conferit de regele Suediei pentru lupta impotriva coruptiei din Romania.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22