Donald Trump a votat. El a fost huiduit si intampinat de protestatare topless VIDEO

Dora Vulcan | 08.11.2016

Candidatul republican Donald Trump a votat la o Şcoala Publică 59 din Manhattan, la cateva străzi de Trump Tower, cu o ora intarziere fata de programul anuntat presei.

Pe aceeași temă

 

 

 

19.23: O imagine surprinsa in momentul in care Donald si Melania Trump voteaza face furori pe internet. Trump nu este sigur pe votul sotiei sale si o spioneaza sa vada cu cine va vota. 

 

 

 

18.14: Donald Trump s-a prezentat la urne impreuna cu sotia sa, Melania. El a fost intrebat ce date are echipa sa in legatura cu statele unde votul se anunta unul strans. La iesirea de la urne, Trump a fost intrebat in gluma cu cine a votat: "A fost o decizie grea!", a raspuns cu umor candidatul republican.  

 

 

 

 

 

 

 Candidatul republican Donald Trump, împreună cu soţia sa, Melania, fiica sa Ivanka şi alţi membri ai familiei au votat la secţia din Manhattan, New York. Trump şi familia au fost întâmpinaţi de o mulţime de alegători care l-au huiduit pe miliardarul american.

 

 

 

 

 

 Mai multe activiste FEMEN au protestat dezbrăcate în secţia în care candidatul republican Donald Trump votează și l-au acuzat pe acesta de sexism, dezvelindu-și sânii pentru a se putea citi mesajele pe care le aveau scrise pe piele. Femeile au fost reţinute de poliţiştii care asigură paza, transmite telegraph.co.uk care oferă şi detalii video ale momentului. 

 

 

 

 

Cele două tinere femei au intrat în secția de vot în jurul orei locale 08:15, și fără a sta prea mult pe gânduri, și-au dat jos tricourile pentru a putea lăsa să se vadă mesajele anti-Trump. 'Trump, pipăie-te singur", este unul dintre mesajele scrise cu vopsea neagră pe care cele două militante au dorit să i-l transmită candidatului republican, făcând trimitere la înregistrarea din 2005 care a făcut vâlvă în campania electorală, în care Donald Trump putea fi auzit lăudându-se că statutul de celebritate îi permite "să le pipăie" pe femei fără consimțământul acestora.

 

 

"Fără voturi din ură!" a fost mesajul scris pe pieptul gol al celeilalte militante.

 

 

Cele două tinere, pe brațele cărora se putea citi și numele organizației Femen, au reușit să-și etaleze mesajele timp de aproximativ 30 de secunde până la intervenția poliției și a oamenilor de ordine. Ele au fost arestate și sunt reținute la o secție de poliție în așteptarea acuzațiilor.

 

 

FEMEN este un grup feminist radical înfiinţat în Ucraina, în 2008, în prezent structura sa de bază fiind la Paris. A intrat în atenţia presei prin acţiuni de protest într-o modalitate ce a generat controverse, cum ar fi apariţii în public de femei topless sau nud ca mod de manifestare pentru susţinerea a diverse cauze.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22