Dragnea ameninţă:Dacă PSD câştigă alegerile, vor plăti toţi: Iohannis, Cioloş şi miniştrii

E.b. | 21.11.2016

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, duminică, la România TV, că dacă social-democraţii vor câştiga alegerile va fi dus la îndeplinire sloganul USL, "Dreptate până la capăt", iar cei pe care îi consideră responsabili de greşelile ultimului an vor trebui să "plătească", în instanţă, precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, dar şi miniştrii săi.

Pe aceeași temă

 

 

"Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plăteasă toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba", a spus Liviu Dragnea, făcând referire la declaraţiile lui Klaus Iohannis, privind politicienii care atacă justiţia pentru că simt că "dreptatea se apropie" de ei, conform News.ro.

 

"Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toţi. Premierul Cioloş trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii şi cu ceilalţi oficiali şi funcţionari implicaţi în marea fraudă de la Cuminţenia Pământului. Acolo s-a încălcat legea de la început şi şi acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătăţii pentru prejudiciul uriaş pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatica C, cât şi milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă preţurile la medicamente", a spus liderul PSD.

 

El i-a nominalizat şi pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza căruia "România a pierdut miliarde în acest an", dar şi pe ministrul Agriculturii, "care şi-a permis să întârzie subvenţiile la agricultură 8 luni de zile".

 

"Toţi ăştia - şi ceilalţi pe care nu îi numesc în seara asta - vor trebui să plătească şi vor plăti", a conchis Liviu Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22