Udrea ii aminteste lui Basescu cine este ”mama” partidului pe care el il conduce acum

Dora Vulcan | 24.11.2016

Dupa ce Traian Basescu a spus despre Elena Udrea ca o considera doar un contracandidat al PMP, despre care nu crede ca ar trebui sa revina in PMP, cu trimitere la postura sa de independent la parlamentare, Elena Udrea pare sa-i aminteasca lui Basescu cine a infiintat PMP.

Pe aceeași temă

 

 

 

Candidat independent la parlamentarele din decembrie, Udrea a spus joi, la RFI, ca si-ar dori un guvern cu Traian Basescu prim-ministru si ca, ”daca PMP are un tata, ca sa vorbesc metaforic, pe Traian Basescu, sigur are si o mama, pe Elena Udrea".

 

 

"Am condus Partidul Miscarea Populara, in timpul meu, acest partid a avut rezultate foarte bune si la europarlamentare si la prezidentiale si evident ca mi-as dori in calitate de parlamentar independent sa votez un Guvern cu Traian Basescu prim-ministru", a spus Udrea, fost presedinte PMP, retrasa de conducerea partidului dupa numeroasele sale probleme in Justitie. 

 

 

Ea spune ca acum " cetăţenii au posibilitatea să aleagă pe cine doresc să-i reprezinte în timpul unor alegeri”.

 

 

In retorica sa obisnuita din ultima vreme, ea i-a atribuit ”sistemului” faptul ca a vrut ca ea sa fie prezentata in campanie "ca un simbol al politicienilor care au probleme penale":

 

 

”Pe de altă parte, sistemul asta a vrut, ca eu în timpul campaniei să fiu permanent prezentată ca un simbol al politicienilor care au probleme penale, de aceea sunt toată ziua ba la DNA, ba la ÎCCJ. Problemele pe care eu le am în justiţie sau dosarul pe care eu îl am în justiţie trebuie să meargă mai departe, conform legilor din România şi judecat, desigur, în mod corect, nu la presiunea sistemului", spune candidata independentă la alegerile parlamentare din 11 decembrie in interviul acordat RFI. 

 

 

Recent, Basescu a spus intr-un interviu acordat News.ro ca, pentru PMP, Udrea este un contracandidat despre care nu crede ca ar trebui sa revina in PMP si ca, probabil, nici ea nu si-ar dori. Declaratia Elenei Udrea poate fi privita in acest context si ca un recurs la memorie pe care i-l lanseaza noului sau adversar politic, amintindu-i ca este mai mult decat un contracandidat, fiind chiar ”mama” partidului pe care Basescu il conduce acum si a carui ”paternitate” i-o recunoaste astfel. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22