Concert Myrath la Bucureşti

Fara Autor | 25.11.2016

2016 / 12 / 01

Pe aceeași temă

Pe 1 decembrie, în clubul Quantic, formaţia de origine franco-tunisiană Myrath are primul concert în calitate de cap de afiş din România, cu o amplă producţie şi prezentată în premieră la Bucureşti, într-un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.
 

După prestaţia oferită în deschiderea show-ului Megadeth, dar şi în deschiderea celor de la HIM de anul trecut, Myrath au câştigat din ce în ce mai multă simpatie în rândul amatorilor români de muzică metal şi nu numai.
Graţie stilului unic, o combinaţie interesantă între metal şi elemente orientale, Myrath a devenit în scurt timp, una dintre cele mai respectate trupe din arealul prog-power metal.
Membrii săi au început prin a interpreta cover-uri după trupe death metal, iar mai apoi s-au axat pe cover-uri după Symphony X. În 2005, au lansat primul material discografic propriu şi după numai un an au avut şansa de a cânta în faţa a 7000 de oameni în deschiderea show-ului lui Robert Plant.
De atunci şi până în prezent, Myrath au cântat pe aceeaşi scenă cu artişti precum Dream Theater, Tarja, WASP sau Orphaned Land, şi şi-au răspândit muzica în întreaga lume: din Emiratele Arabe până în Statele Unite, din Franţa, în India şi până în Maroc.
Myrath îşi promovează, în prezent, cel de-al cincilea album de studio, Legacy, lansat anul acesta şi despre care criticii muzicali au avut numai vorbe de laudă.

Biletele pentru concertul Myrath din 1 decembrie costă 60 de lei, iar în ziua evenimentului - 75 de lei şi sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Carturesti şi online pewww.eventim.ro.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22