Trump sustine ca el a castigat si votul popular: Au existat milioane de voturi ilegale

Vlad Toma | 28.11.2016

Donald Trump, presedintele ales al SUA, sustine ca el ar fi castigat si votul popular la alegerile prezidentiale din SUA, precizand ca au existat milioane de voturile ilegale care nu ar trebui luate in calcul.

Pe aceeași temă

 

"Dincolo de faptul ca am castigat detasat Colegiul Electoral, am castigat si votul popular, daca deduceti milioanele de persoane care au votat ilegal", a scris Trump pe contul sau de Twitter.

 

Trump a continuat seria mesajelor pe aceasta tema afirmand ca ar fi fost mult mai usor pentru el sa castige votul popular daca ar fi vrut, deoarece ar fi trebui sa viziteze in campanie doar 3 sau 4 state nu 15 cate a vizitat de fapt.

 

El considera ca ar fi inregistrat astfel o victorie mai usoara si mai convingatoare, precizand insa ca, din pacate, statele mici sunt uitate.

 

Presedintele ales a revenit apoi cu un nou mesaj, afirmand ca au existat fraude serioase in statele Virginia, New Hampshire si California si a criticat mass-media pentru ca nu a transmis nimic pe aceasta tema, acuzand presa ca e partinitoare.

 

Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, avand un numar de electori mult mai mare decat Hillary Clinton. Candidata democratilor a castigat insa votul popular, obtinand mai multe voturi decat Trump.

 

Clinton este in fata lui Trump cu peste 2 milioane de voturi in prezent, diferenta urmand sa creasca probabil dupa numararea voturilor din California.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22