Presedintele si premierul au votat. Ciolos: Avem datoria de a face lucrurile sa mearga bine

Vlad Toma | 11.12.2016

Dacian Ciolos, premierul Romaniei, a votat astazi in Pericei, in judetul Salaj, satul bunicilor sai, iar presedintele Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Bucuresti.

Pe aceeași temă

 

Presedintele Iohannis a declarat ca a votat pentru o Romaniei prospera si puternica si le-a transmis romanilor sa iasa la vot pentru a decide ce se va intampla in urmatorii 4 ani.

 

Premierul a facut un nou apel catre romani, cerandu-le sa iasa la urne, pentru ca votul de la aceste alegeri sa fie cat mai reprezentativ.

 

"Am votat pentru ca rezultatul pe care il vom avea diseara sa fie unul cat mai reprezentativ... cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii 4 ani sunt cei care astazi merg la vot si cei care astazi dau un mandat celor care vor conduce Romania in urmatorii 4 ani si care vor avea toata legitimitatea pentru a urmari modul in care cum mandatul pe care l-au dat va fi pus in aplicare", a declarat Ciolos.

 

"Din punctul meu de vedere cel mai important lucru este aceasta libertate de a vota, de a ne putea alege reprezentantii, care a fost castigata greu in istoria Romaniei si cred ca este important sa nu o desconsideram," a mai spus premierul.

 

Premierul le-a cerut in special tinerilor sa iasa la vot: "Ma gandesc aici mai ales la cei tineri, chiar la cei pe care ii aud spunand daca lucrurile nu merg bine in tara, eu aleg sa plec. Cred ca avem cu totii datoria sa incercam sa facem ca lucrurile sa mearga bine in tara inainte de a ne gandi la altceva daca intr-adevar iubim locurile in care ne-am nascut si vrem ca lucrurile sa mearga mai bine.Si chiar sa mearga mai bine pentru ca si cei care acum sunt plecati si doresc sa se intoarca sa o poata face."

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22