Dragnea: Nu va fi Dancu premier. Nu am zis inca NU la varianta Dragnea

Fara Autor | 12.12.2016

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Romania TV ca daca PMP nu intra in parlament PSD poate face singur peste 50%, dar ca isi va respecta promisiunea si va face alianta cu ALDE.

Pe aceeași temă

 

 In ce priveste viitorul premier, Dragnea a precizat ca acesta nu va fi Vasile Dîncu.

 

 

Dragnea a mai spus ca anul 2017 este cel mai potrivit pentru modificarea Constitutiei Romaniei, dar a refuzat sa specifice care sunt schimbarile vizate si daca va reduce din atributiile presedintelui tarii.



"Eu cred ca anul 2017 e cel mai potrivit an pentru modificarea Constitutiei. E prea devreme ca sa vorbim acum ce modificari vizam. Nu stiu daca se reduc atributiile presedintelui, dar eu sunt pentru pastrarea unui echilibru intre puterile in stat", a declarat Dragnea la Romania TV.



Vom face Alianta cu ALDE

 

"Daca nu intra PMP-ul in Parlament, PSD-ul se duce singur peste 50%, dar ceea ce am vorbit cu partenerii de la ALDE ramane in picioare si vom face Alianta. Evident insa ca viitorul premier va fi de la PSD", a declarat liderul PSD la Antena 3.

Dragnea a refuzat din nou sa dea numele propunerii PSD pentru premier sau ale ministrilor si spune ca presedinte Iohannis nu ar trebui sa cheme partidele la consultari inainte de formarea noului partener.

Dragnea dezvaluie totusi ca Dancu nu este luat in calcul pentru postul de premier, dar ca "nu am zis inca NU la varianta Dragnea".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22