Alina Gorghiu: istoria PNL a demonstrat ca se descurca in opozitie ca pestele in apa

Dora Vulcan | 20.12.2016

Alina Gorghiu, fost presedinte al PNL, demisionat dupa ce a prabusit PNL la alegerile parlamentare din acest an, nu si-a pierdut optimismul. Intr-o declaratie facuta in primele zile de senator in noul Parlament a spus ca PNL a demonstrat de-a lungului timpului ca „se descurcă precum peştele în apă în opoziţie” si ca perioada de opozitie ar aduce ca profit pentru partid faptul ca poate fi una de „reviriment foarte bună”. Ea nu a precizat daca vorbeste in nume personal sau al celor care, in ciuda strategiei dezastruoase a PNL, au trudit pentru a mentine partidul pe linia de plutire la desantul PSD.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

”În opoziţie sau discuţia despre opoziţie trebuie purtată la modul serios, indiferent de ce parteneri ai în opoziţie. Cred că în momentul acesta trebuie să ne gândim la cum se face opoziţie, iar PNL, în istorie, a demonstrat că se descurcă ca peştele în apă în opoziţie şi poate fi o perioadă de reviriment foarte bună”, a spus Alina Gorghiu pe holurile Parlamentului, transmite Digi 24.

 

Ea crede ca partidul ar fi acum ”pe un val de încredere” si se bucura ca PSD vor putea dovedi ca au facut pomisiuni „fanteziste”:

 

”Electoratul din România a crezut în nişte promisiuni care se vor demonstra destul de repede a fi unele fanteziste. Trebuie să avem răbdare însă şi înţelepciunea să credem că momentele dificile întotdeauna sunt urmate de momente fericite. Asta e viaţa în politică, ăsta e ciclul”, spune Gorghiu.

 

 

Intr-un puseu cu tuse filosofice ea a spus ca se afla „într-un moment de cugetare. Asta înseamnă că exist. Dar voi face un pas înapoi tocmai pentru a vedea mult mai limpede şi mai clar tabloul general.”

 

Ea a adaugat ca la nivelul PNL nu s-a decis cu ce mandat vor merge la Cotroceni.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22