Nicusor Dan: Dragnea sfideaza romanii cu o astfel de propunere de premier. E inacceptabila

Vlad Toma | 21.12.2016

Deputatul Nicusor Dan, liderul USR, critica propunerea facuta de Liviu Dragnea pentru functia de premier al Romaniei, considerand ca Sevil Shhaideh este o persoana lipsita de anvergura.

Pe aceeași temă

 

Sevil Shhaideh, fosta colaboratoare a baronului PSD Nicusor Constantinescu, a fost propusa astazi pentru functia de premier de PSD-ALDE.

 

Nicusor Dan arata ca Dragnea a declarat astazi ca va modifica legea pentru ca in cateva luni sa devina el insusi prim-ministru.

 

"Liviu Dragnea a anuntat astazi ca va modifica legea pentru a deveni in cateva luni prim-ministru, asta inseamna ca, in stilul PSD, se modifica legea in beneficiul unei persoane", afirma liderul USR.

 

El considera ca Dragnea a anuntat o persoana fara avengura necesara pentru pozitia de premier: "Singurul criteriu pe care l-a folosit Liviu Dragnea a fost acela al unei persoane loiale, nevrand sa riste ca aceasta sa ii ia partidul pe perioada in care nu va fi prim-ministru", a mai declarat liderul USR.

 

 

"Sevil Shhaideh este o persoana din gasca Mazare-Nicusor Constantinescu care a venit in ministerul Dezvoltarii adusa de PSD. Am cunoscut-o personal, a sustinut mutilarea Legii urbanismului care sa permita investitii imobilirae speculative," a mai spus liderul USR.

 

Dan a anuntat ca USR va vota contra unui eventual guvern condus de Shhaideh si va prezenta presedintelui Iohannis toate indoielile pe care le are in privinta acestei propuneri a PSD.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22