Suparat ca Iohannis a amanat desemnarea premierului, Dragnea arunca sageti in guvern

Dora Vulcan | 22.12.2016

Dragnea pare sa nu mai aiba rabdare sa preia mai repede guvernul si administrarea acestuia. Desi si-a numit, din cauza condamnarii sale penale, un intermediar, in persoana lui Sevil Shhaideh, Dragnea a lansat joi un avertisment catre Guvernul Ciolos sa se rezume la chestiuni administrative si mutatul mobilei. El a lasat de inteles ca ar avea si altfel de informatii. De asemenea, Dragnea si-a amenintat si membrii de partid si lideri locali cu excluderea din partid daca mai lanseaza teza suspendarii lui Iohannis.

Pe aceeași temă

 

 

Avertismentul lui Dragnea catre guvernul Ciolos, facut in cadrul declaratiei despre amanarea venita de la Cotroceni in desemnarea unui premier:

 

"Avertizez guvernul ca nu mai au posibilitatea decat sa adopte masuri cu privire la administrarea treburilor curente si sa nu se mai agite cu proceduri de numire prin ministere pentru ca nu mai au toate atributiile constitutionale, am auzit ca muta mobile, diverse", a spus Liviu Dragnea.

 

 

De asemenea, la finalul declaratiei sale, Dragnea si-a avertizat si membrii de partid cu excluderea daca vor mai lansa teza suspendarii presedintelui:

 

"Nu se pune problema suspendarii presedintelui, daca o pune pe doamna Shhaideh nu are sens o astfel de discutie, eu sunt optimist (...) Daca vreun lider din partid va face o astfel de propunere (de suspendare a lui Iohannis), va fi exclus imediat din partid."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22