Declaratie de obedienta a lui Grindeanu fata de Dragnea: el e cel care merita sa fie premier

Dora Vulcan | 30.12.2016

Ca sa nu mai fie niciun dubiu asupra raporturilor sale de subordonare totala si obedienta fata de liderul PSD, Sorin Grindeanu, premierul desemnat, a tinut sa puncteze ca guvernul pe care-l va conduce nu va fi unul tehnocrat ci politic.

Pe aceeași temă

 

 

In intelegerea sa de sef de guvern politic, Grindeanu spune ca trebuie sa aiba o colaborare foarte stransa cu seful politic de partid Dragnea. Si, dintr-o data, Grindeanu paraseste teritoriul doct al definirii guvernului politic reducandu-l la un simplu act de obedienta  pe linie directa intre cel pus la Palat premier si cel care a facut-o: colaborarea va fi foarte stransa pentru ca Dragnea merita sa fie premier, spune Grindeanu. Curat politic, coane Fanica!

 

 

Intrebat cine va lua deciziile la Palatul Victoria dupa investire, Grindeanu a afirmat ca Liviu Dragnea e cel care merita sa fie premier, avand in vedere ca a coordonat programul de guvernare propus de PSD si ca sub conducerea sa partidul a castigat alegerile parlamentare cu un scor foarte bun, si ca va avea o colaborare foarte stransa cu presedintele social democrat, transmite Hotnews.ro..

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22