O deputată USR către Mugur Ciuvică: Sunteți de o mizerie extraordinară! VIDEO

E.b. | 30.12.2016

În timpul emisiunii Ediția Specială, moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena3, Cosette Chichirău, deputată USR, a părăsit platoul după o discuţie aprinsă cu Mugur Ciuvică, căruia i-a spus: "Sunteți de o mizerie extraordinară".

Pe aceeași temă

 

 

Civică, cel care este prezentat drept analist, a spus ceva stupefiant: pentru că deputata Chichirău nu a plătit taxe în ultimul an, România nu are autostrăzi. 


Disputa dintre Cosette Chichirău şi Mugur Ciuvică a pornit de la înregistrarea în care Sebastian Ghiţă acuză că Dan Voiculescu a fost condamnat la comandă. Chichirău a considerat afirmaţia o ”speculaţie”, vorbind despre ”şpaga de la spitalul Malaxa” şi ”furtul din banii publici” - situaţii reale din cauza cărora România nu are autostrăzi, dar Mugur Ciuvică nu a fost de acord.

 

Cosette Chichirău: ...Nu avem autostrăzi, străzi şi spitale din cauza jafului din banii publici!

 
Mugur Ciuvică: Autostrăzi nu avem pentru că dumneavoastră nu plătiți impozite și declarați venituri zero. Încercați să plătiți impozit la stat și apoi întrebați ce s-a întâmplat cu ei. Dacă vă declarați casnică atunci nu sunt bani nici de autostrăzi.

 

Deputata i-a replicat lui Ciuvică faptul că acuzațiile pe care i le aduce sunt "aberante și mizerabile". Totodată, deputata USR a declarat că ea a locuit, pentru o perioadă, în SUA şi nu din cauza ei România nu are autostrăzi de 27 de ani. Chichirău i-a spus lui Ciuvică că a părăsit ţara din cauza oamenilor de teapa lui.

 
Cosette Chichirău: Din cauza mea nu sunt autostrăzi?


Mugur Ciuvică: Da, pentru că nu vă plătiți impozit!


Cosette Chichirău: Românii din străinătate au trimis în România 60 de miliarde de euro. Nu eram casnică. Astea sunt atacuri murdare și nu vă permit, domnul Ciuvică! Ați ajuns prea departe și nu vă permit, domnule Ciuvică! Eu nu sunt fără ocupație! Omul ăsta aberează. Domnule Ciuvică, sunteți aberant. Eu am un portofoliu de investiții


Mugur Ciuvică: Nu aveți activitate productivă, doamnă. Nu plătiți impozite la stat. Deci nu aveți cum să cereți autostrăzi dacă nu plătiți impozit la stat.


Cosette Chichirău: Este un atac mizerabil ce faceți aici și eu voi ieși din platou dacă el continuă. Este mizerabil la adresa mea. Ca să spuneți că România nu are autostrăzi de 27 de ani, din cauza mea, este oribil ce faceți. Ăsta este motivul pentru care România nu progresează. Românii din străinătate au susținut țara asta mai mult decât orice investitor străin. Noi suntem cei care au muncit în străinătate. Acolo am fost singuri pentru că voi jefuiți țara asta! Noi am fost singuri acolo și am fost săraci în străinătate pentru că voi sunteți corupți și furați! Nu vă permit asta! Sunteți de o mizerie extraordinară.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22