Dragnea spune că Iohannis i-a răspuns «civilizat» la urări, ca unui «om de stat»

E.b. | 03.01.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus, la România TV, că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis un mesaj:La mulţi ani!, iar şeful statului i-a răspuns “civilizat”, cei doi purtându-se ca “doi oameni în stat”. Dragnea susţine că va participa la ceremonia depunerii jurământului la Palatul Cotroceni de către Guvernul Grindeanu.

Pe aceeași temă

 

“Sâmbătă seara i-am trimis (lui Klaus Iohannis - n.r.) un SMS de /La mulţi ani!/ şi mi-a răspuns. Am primit un răspuns civilizat de la mulţi ani, ca doi oameni de stat”, a spus preşedintele PSD la RTV, conforn News.ro.

 

Liviu Dragnea a mai spus că va participa la ceremonia depunerii jurământului la Palatul Cotroceni de către Guvernul Grindeanu.

 

“O să merg (la ceremonia depunerii jurământului de la Cotroceni - n.r.). Acolo mergem la o ceremonie oficială, nu la o întâlnire privată su ceva colocvial. Merg să fiu prezent pentru că aşa este protocolul”, a subliniat preşedintele Camerei Deputaţilor. .

 

Liderul PSD a mai spus că a primit şi din partea premierului Dacian Cioloş un mesaj de “La mulţi ani”

 

“În seara asta (luni seara - n.r.) am primit un mesaj de la mulţi ani (din partea lui Dacian Cioloş - n.r.) şi i-am răspuns şi eu la mesaj. Domnul Sorin Grindeanu nu s-a putut întâlni azi cu dumnealui sau să vorbească la telefon. Cred că au schimbat mesaje, nu ştiu exact”, a precizat Liviu Dragnea, fiind întrebat dacă a mai discutat cu Dacian Cioloş. 

 

Liderul PSD a mai spus că, în calitate de premier, Sorin Grindeanu va avea ”relaţii instituţionale” cu şeful statului, dar că nu crede că vor mai fi întâlniri săptămânale preşedinte-premier, aşa cum avea Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22