Dragnea l-a condus pe Grindeanu pana in usa salii de guvern cu o privire duioasa VIDEO

Dora Vulcan | 05.01.2017

Liderul PSD Liviu Dragnea si partenerul de coalitie Calin Popescu Tariceanu l-au condus pe Sorin Grindeanu pana in usa in care premierul urma sa tina prima sedinta de guvern. Dragnea l-a pupat pe obraji pe Grindeanu, care s-a lasat strans in brate ca un copil emotionat de prima zi de scoala, i-a aratat cu mana stanga care este sala de sedinte si i-a urat ”succes” dupa care l-a petrecut cu privirea pana cand acesta a intrat in sala. Conotatia gestului poate fi una multipla.

Pe aceeași temă

 

 

 

La despărţire, Sorin Grindeanu i-a strâns mâna lui Călin Popescu Tăriceanu, iar pe Dragnea l-a strâns în braţe şi l-a sărutat pe obraz.

 

 

”Succes!”, i-a spus Dragnea înainte să se întoarcă din fața sălii de şedinţe a Executivului, informeaza News.ro al carui redactor acreditat la guvern a postat pe pagina sa de Facebook si filmul emotionantului moment.

 

 

 

Întrebat, după plecarea lui Grindeanu, cum priveşte instalarea noului Executiv, Dragnea a răspuns cu un suspin: ”Cu multă speranţă”.

 

 

 

Gurile rele nu s-au putut abtine sa se intrebe daca Dragnea privea duios spre protejatul său proaspăt instalat premier sau mai degrabă ciudos că Grindeanu poate intra acolo unde lui legea îi interzice în urma unei sentințe despre care nu pierde ocazia sa spuna cat a fost de  ”nedreapta”, prin care a fost condamnat penal pentru frauda la referendumul din 2012. El, care este singurul care cunoaste ”din scoarta in scoarta” tot programul de guvernare. Mai bine chiar si decat ministrii audiati miercuri in comisii si care fara votul majoritatii nici ca ar fi avut vreo sansa sa primeasca avizul la cate balbe si ineptii au comis in atat de putine minute cat au durat audierile cele formale.

 

 

Filmul integral al telenovelei, AICI

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22