Turcan: Discursul PSD-ALDE, minciuna permanenta. Noul guvern va produce doar propaganda

Vlad Toma | 05.01.2017

Raluca Turcan, presedintele PNL, a acuzat PSD și ALDE ca au un discurs extrem de nociv din punct de vedere economic si ca ar avea o preocupare permanenta pentru minciuna.

Pe aceeași temă

 

Sefa PNL atrage atentia asupra faptului ca noul Guvern ar trebui sa dea un semnal de predictibilitate mediului de afaceri și companiilor care doresc să facă investiții în România si cere acestuia sa nu schimbe măsurile de relaxare fiscală intrate în vigoare de la 1 ianuarie 2017.

 

Turcan critica "un discurs extrem de nociv" din partea lui Liviu Dragnea și a PSD, care vad in companiile private "dușmanii poporului": "Este o politică periculoasă și păguboasă pentru locurile de muncă din această țară."

 

"Domnul Dragnea, într-o interpretare TV bine studiată, se declara îndurerat că mai sunt doar două bănci românești. Dar, domnule Dragnea, cine a distrus sistemul bancar din România? Cine a distrus Bancorex? Cine a distrus Bancoop-ul? Nu cumva PDSR-ul?

 

Domnul Dragnea, într-o interpretare la fel de studiată, vorbește apăsat împotriva companiilor străine? Dar cine a vândut Petrom-ul cu tot cu rezervele de petrol și gaze? Nu cumva PSD, urmașul PDSR?

 

Domnul Dragnea, într-o altă interpretare, vorbește despre informatizare și eficientizarea relației dintre stat și cetățean. Dar, domnule Dragnea, nu cumva un deputat al PSD, pe numele său Ghiță Sebastian, a câștigat 90% din contractele de informatizare în această țară?

 

Tot Domnul Dragnea face referire la modernizarea flotei Tarom, lucru pe care noi îl cerem de multă vreme. Dar Domnul Dragnea uită că nu a fost inamic mai mare pentru modernizarea Tarom ca fostul ministru PSD al Transporturilor și al Marilor Proiecte, dl. Dan Șova," a afirmat Turcan, intr-un discurs tinut ieri in Parlament.

 

Presedinta PNL considera ca discursul PSD este de un fals constant: "Cu o asemenea preocupare pentru minciună din partea PSD și ALDE, acest guvern nu are cum să aducă vreun lucru bun românilor... Ne menținem opinia că guvernarea este întemeiată pe o uriașă fraudă de încredere și din păcate, lucrul acesta îl vede în fiecare zi o țară întreagă... acest guvern, în afară de propagandă, nu are ce să producă bun pentru cei mulți," a mai afirmat Turcan.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22