Dacian Ciolos lanseaza un ONG cu care va sustine vocile critice si lucide ale PNL si USR

Dora Vulcan | 05.01.2017

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat joi, la Parlament, ca va lansa o „o asociație activă” menita a aglutina vocile lucide si critice ale Opozitiei. Este vorba despre un ONG dispus să colaboreze cu partidele din opoziție. A discutat deja acest lucru cu USR, la o întâlnire pe care a avut-o cu conducerea partidului, și spune că va propune și liberalilor o astfel de colaborare.

Pe aceeași temă

 

 

„Cred că în România a face politică nu trebuie să însemne doar a fi la guvernare sau în Parlament, ci să aducem acțiunea publică cât mai aproape de oameni”, a spus Dacian Cioloș, transmite Digi 24.

 

ONG- ul va pune la dispozitia USR si altora materiale si oameni care pot ajuta la munca de opozitie si politica, in general fosti ministri si oameni de la Cancelarie care cunosc subiectele si institutiile. Ciolos le-a spus parlamentarilor USR ca va lansa un ONG, dar nu partid, pentru ca nu vrea sa divizeze si mai mult dreapta politica.

 

Pentru structura aglutinata de Ciolos si-au anuntat deja sustinerea fosti ministri ai Cabinetului Ciolos: Vlad Voiculescu, Dragos Tudorache si Dragos Pislaru, au declarat pentru HotNews.ro surse politice

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22