Cioloş crede că e foarte greu ca premierul Grindeanu să aplice programul de guvernare

E.b. | 05.01.2017

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi, despre discuţia avută la Palatul Victoria cu Sorin Grindeanu, că i s-a părut că premierul este un om "angajat" şi determinat să aplice programul de guvernare al PSD, însă nu i se pare "deloc, deloc, deloc" uşor acest lucru, aşa cum ştie datele bugetare.

Pe aceeași temă

 

 

"M-am întâlnit, am trecut în revistă principalele teme, proiecte, pe fiecare domeniu. A fost o primă discuţie. Mi s-a părut un om angajat şi hotărât să aplice programul de guvernare. Nu i-am dat sfaturi, că nu e cazul să-i dau sfaturi, am răspuns la întrebările pe care mi le-a pus", a spus Cioloş, conform News.ro.

 

El a afirmat că discuţia a fost "foarte aplicată" şi i-a spus lui Grindeanu că îi stă la dispoziţie dacă mai are nevoie de alte discuţii. Cioloş nu a vrut însă să comenteze măsurile din programul de guvernare, afirmând că acest subiect nici nu a fost abordat în cadrul întâlnirii.

 

"Eu îi doresc succes. Cu informaţiile pe care le am eu legat de potenţialul bugetului, nu va fi deloc, deloc, deloc uşor (de aplicat programul de guvernare )", a adăugat Cioloş.

 

Întâlnirea dintre premierul Sorin Grindeanu şi fostul prim-ministru Dacian Cioloş s-a încheiat în jurul orei 12.40, după două ore şi jumătate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22