Atac armat la un aeroport din Florida: Cel puţin cinci morţi şi opt răniţi VIDEO

E.b. | 06.01.2017

UPDATE: Autorităţile americane au anunţat că cinci persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte opt au fost rănite după ce un atacator înarmat a deschis focul în zona de colectare a bagajelor din aeroportul internaţional Lauderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de Miami.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE:Poliţiştii l-au împuşcat şi reţinut pe atacator, care purta în timpul atacului armat un tricou cu franciza Star Wars, transmite Reuters, preluată de News.ro.


Iniţial s-a spus că nouă persoane au fost împuşcate, în al doilea terminal, de către un atacator înarmat, care este deja în custodia poliţiei locale, transmite Reuters, preluată de News.ro. De asemenea, trei persoane se aflau în stare critică.

 

Forţele de securitate i-au încolonat pe pasageri în mai multe zone ale aeroportului, inclusiv sub aripile avioanelor care se pregăteau de decolare înainte de atac.

 

Momentan, autorităţile au susţinut că este vorba despre un singur atacator înarmat.

 

Se pare că primele focuri de armă s-au auzit în partea inferioară a aeroportului Lauderdale. În incinta aeroportului era şi fostul purtător de cuvânt al preşedintelui George W. Bush, Ari Fleischer.

 

 

 

 

Sunt la aeroportul din Fort Lauderdale. Au fost trase focuri de armă. Toată lumea fuge”, a postat Fleischer într-un scurt mesaj pe Twitter.

 

Starea acestuia nu este momentan cunoscută.


Mai multe ambulanţe au intervenit în apropierea terminalului 2 de la aeroportul Lauderdale-Hollywood. Un reprezentant al aeroportului a explicat că este vorba de o operaţiune în desfăşurare, care a început în zona de colectare a bagajelor din al doilea terminal.

 

De asemenea, autorităţile au început evacuarea pasagerilor din avioanele care se pregăteau de decolare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22