Carmen Dan (Interne), odă liderului suprem: Am învăţat de la un bunul profesor Dragnea

E.b. | 09.01.2017

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, la finalul Comitetului pentru situaţii de urgenţă, la care a participat şi prim-ministrul Sorin Grindeanu, că a învăţat să gestioneze situaţiile precum cele din ultimele zile, generate de viscol şi ger, de la ”un bun profesor”, care se numeşte Liviu Dragnea

Pe aceeași temă

 

”Mulţumesc colegilor. Nu e meritul meu, e rodul unei munci de echipă. Eu am învăţat mecanismul de la un bun profesor, se numeşte Liviu Dragnea. Când era vicepremier şi ministrul Dezvoltării şi eu eram prefect la Teleorman, coordona comitetele pentru situaţii de urgenţă. Acesta era modul în care vicepremierul de atunci coordona astfel de acţiuni”, a spus Carmen Dan la finalul şedinţei Comitetului Naţional pentru situaţii de urgenţă de duminică seara.

 

Ea a promis că până luni dimineaţa la ora 5:00 vor fi deschise toate segmentele de drumuri care încă sunt blocate de zăpadă, inclusiv A2 şi A4, respectiv 123 de km de drumuri judeţene şi 25 de km de drumuri naţionale.

 

La rândul său, prim-ministrul Sorin Grindeanu a felicitat-o pe ministrul de Interne Carmen Dan pentru că ”a dormit” la minister ”aproape în fiecare noapte de când a început codul” şi ”a gestionat extrem de bine situaţia” şi le-a transmis tuturor celor responsabili să rămână în continuare ”în stare de alertă”. De asemenea, premierul a mulţumit şi ”oamenilor simpli”, dar şi ONG-urilor ”care s-au implicat prin gesturi simple pentru a-şi ajuta concetăţenii” şi a îndemnat la ”gesturi de solidaritate” şi în zilele următoare.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22