Armand: Dragnea se joaca de-a guvernarea. Votul popular nu il face mai putin infractor

Vlad Toma | 10.01.2017

Clotilde Armand, consilier USB la Primaria Capitalei, critica afirmatiile lui Liviu Dragnea legate de gaura lasata in buget de tehnocrati, considerand ca acesta se joaca de-a guvernarea.

Pe aceeași temă

 

Armand considera ca, inainte de orice, Dragnea ar trebui sa explice situatia pe care el insusi a lasat-o la Ministerul Dezvoltarii Regionale: "Dragnea a descoperit ce utilă este ''greaua moștenire'' dar a uitat să explice cum a risipit el niște miliarde de lei la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în perioada când era ministru."

 

Consiliera USB critica de asemenea planurile presedintelui PSD de a face o comisie de ancheta in cazul acuzelor la adresa fostului guvern: "Un infractor face o comisie parlamentară de anchetă în Parlamentul României și ne dă lecții despre economie și statul de drept. Domnule Dragnea, sunteți lipsit de orice etică profesională, nu uitați că votul popular nu vă face mai puțin infractor. România are nevoie de stabilitate și predictibilitate, nu de joaca dvs. de-a guvernarea."

 

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat zilele trecute ca guvernul condus de Dacian Ciolos ar fi lasat o gaura de 10 miliarde in bugetul Romaniei, precizand ca va face o comisie parlamentara pentru anchetarea acestui caz. Afirmatiile lui Dragnea au fost respinse de fostul premier Ciolos si de alti fosti ministri care au transmis ca Dragnea inventeaza tot feluri de lipsuri imaginare pentru a justifica faptul ca nu isi va putea pune in aplicare promisiunile electorale.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22