Imediat după întâlnirea Iohannis-Grindeanu, Dragnea a primit raportul în biroul premierului

E.b. | 11.01.2017

Premierul Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea, liderul PSD, s-au întâlnit, la Guvern, în birol pimului ministru, imediat după ce premierul s-a întors de la întrevederea avută cu preşedintele Klaus Iohannis.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE: Conform Agerpres, Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea au discutat despre calendarul de aprobare a bugetului.

 

Grindeanu şi Dragnea s-au întâlnit la scurtă vreme după încheierea convorbirii pe care premierul a avut-o cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. În jurul orei 18.00, Liviu Dragnea se află încă la Palatul Victoria, transmite News.ro.

 

Preşedntele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu, că "nu va fi deloc uşor" ca Guvernul să vină cu un buget sustenabil, cu deficit de sub 3% şi cu respectarea tuturor angajamentelor, având în vedere măsurile deja luate, însă este treaba Executivului să găsească soluţii.

 

Preşedintele a afirmat că discuţia cu Sorin Grindeanu şi cu ministrul Finanţelor a fost "aplicată", fiind analizate primele măsuri luate de Executiv.
 

Întrebat dacă a fost lămurit de premier că toate măsurile anunţate de PSD vor fi puse în aplicare, Iohannis a spus că nu există încă date complete, având în vedere că se lucrează încă la buget.

 

"Când vom avea bugetul, vom putea şti foarte exact cum s-a lucrat, însă datele cu care au venit premierul şi ministrul Finanţelor sunt date pe care le-am avut şi noi. Evident că am confruntat datele dintr-o parte şi din cealaltă parte", a spus el.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22