Iohannis: Daca Basescu are inregistrari, sa le prezinte procurorilor

E.b. | 12.01.2017

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, pentru prima data, despre scandalul legat de inregistrarile fugarul Sebastian Ghita, din in ultima perioada, la RTV, post pe care il controleaza.

Pe aceeași temă

 
 
 

 Dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni cu premierul Sorin Grindeanu, Iohannis a fost intrebat daca nu se impune o discutie cu Laura Codruta Kovesi, in contextul in care fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, intr-un material prezentat de Ghita, ca are inregistrari in care vorbeste despre dosare aranjate cu sefa DNA, generalul SRI Florian Coldea si judecatorul Camelia Bogdan, conform ziare.com.


"A vazut cineva aceste inregistrari?", a intrebat Klaus Iohannis. "Daca (Basescu) are aceste inregistrari, sa le puna la dispozitia procurorilor", a continuat preşedintele.


Amintim ca Parchetul General a deschis, miercurea trecuta, un dosar penal, dupa difuzarea unei inregistrari dintr-o serie mai lunga prezentate de Ghita, in care Traian Basescu vorbeste despre informatii pe care le primea din dosare aflate in curs de solutionare, inclusiv de la procurorul sef al DNA.


In legatura cu aceste acuzatii, Laura Codruta Kovesi a declarat ca nu vrea sa intre "in dialog cu un inculpat fugar" si ca a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). 


 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22