Nicușor Dan susţine că USR nu a primit ajutorul SRI şi că partidul nu se va rupe

E.b. | 15.01.2017

Deputatul Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvați România (USR), exclude scindarea partidului, afirmând că la reuniunea de la Sibiu a participat și Clotilde Armand, care a vorbit recent despre o posibilă ruptură a partidului, Totodată, liderul USR susţine că USR nu a fost ajutat de SRI.

Pe aceeași temă

 
 

 

"Singura noastră șansă este să continuăm împreună", a declarat duminică, Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Întrebat dacă este posibilă o rupere a USR, Nicușor Dan a răspuns negativ., conform Agerpres.

 

Într-un interviu recent, Clotilde Armand, vicepreședinte al Uniunii Salvați România, a vorbit şi despre excluderea soţului său din partid, încercările de intimidare pe care le-a resimţit, dar şi despre situaţia din USR care impune o serie de clarificări: "fie ne vom rupe în USR-dreapta, USR-stanga. Fie va trebui să găsim o propunere convingătoare care să fie acceptată de toţi, ceea ce e foarte dificil, pentru că nu exista o cultură democratică puternică".


Președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul Nicușor Dan, a declarat duminică,  tot în cadrul conferinței de presă, că partidul nu a fost ajutat de Serviciul Român de Informații (SRI).

 

Nicușor Dan a spus că nu știa despre declarațiile Alinei Mungiu-Pippidi, care sugera că USR ar fi fost ajutat de către SRI.

 

Liderul USR susţine că el dorește să o dea în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi, precizând că va lua legătura cu Departamentul Litigii din partid, în acest sens.

 

Nicușor Dan, a anunțat că va candida pentru președinția partidului, la congresul care va avea loc în această primăvară.

 

"Da, voi candida pentru președinte", a spus Nicușor Dan, duminică, la Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

 

Conferința națională  

 

 

În cadrul unei întâlniri cu 400 de membri la Sibiu, conducerea USR a stabilit data de desfășurare a congresului "fie în martie, fie în mai, la Cluj-Napoca."

 

Nicușor Dan a mai precizat că data exactă a congresului va fi stabilită până la finalul acestei luni. Până la congres vor avea loc alegeri în toate filialele județene din țară ale USR.

 

Aproape 400 de membri ai USR s-au întâlnit în perioada 13-15 ianuarie, la Sibiu, la prima conferință națională a partidului. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22