Nicusor Dan: Nu ma astept ca Clotilde Armand sa candideze la sefia partidului

Vlad Toma | 17.01.2017

Nicusor Dan, liderul USR, a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul Live, ca la Consfatuirea Nationala a USR s-a discutat, printre altele si despre postarea lui Sergiu Moroianu in care acesta critica partidul si despre pozitiile adoptate de Clotilde Armand pe diferite teme.

Pe aceeași temă

 

"A fost o discuţie despre acea postare a lui Sergiu Moroianu şi poziţiile lui Clotilde Armand... Concluzia a fost ca astfel de discuţii să aibă loc în interiorul partidului şi nu în afară. Mai degrabă nu mă aştept să candideze Clotilde Armand (la şefia partidului - n.r.). Dar este democraţie. Am avut mai multe discuţii cu Clotilde... Cunosc punctul ei de vedere, ea îl cunoaşte pe al meu," a declarat liderul USR, la Adevarul Live.
 

Dan a afirmat de asemenea ca a discutat cu Sergiu Moroianu si i-a explicat ca acuzatiile sale nu au nicio baza reala: "Mi-a pus întrebări, i-am explicat de ce poziţia pe care o are nu se potriveşte cu o situaţie reală. Este foarte grav când cineva zice că este partidul lui Soros, să sugerezi că sunt contracte fictive."

 

Liderul USR a afirmat ca a fost o greseala ca s-a vorbit de ruperea USR, precizand insa ca exista doua curente ideologice in partid dar ca ele pot fi subsumate scopului comun pentru care USR s-a format: "Fiecare din noi are o opţiune. Sunt chestiuni care sunt intime şi este greu ca, prin vot, cineva care susţine familia creştină, de mâine să nu o mai susţină. Lucrurile astea pot fi gestionate la scopul comun pentru care ne-am reunit... Problema care există cu Clotilde Armand nu ţine de un clivaj care aduce două tabere. Am stabilit că nu e bine ca oamenii din USR să se poziţioneze pe această chestiune," a mai afirmat Nicusor Dan.

 

Citeste integral interviu lui Nicusor Dan pe pagina Adevarul. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22