Dansind cu Ghita

Andreea Pora | 17.01.2017

Episodul 8 din serialul ”Ghita- mogulul sereist defectat” aduce noi surprize publicului frematind in fotolii de grija nedreptatilor comise asupra penalilor onesti de binomul malefic Kovesi-Coldea.

Pe aceeași temă

 

 

E mai putin important ca dezvalurile par realizate tot prin metoda Print, campania lui Ghita bate din pinteni asa cum o cer imprejurarile. Altceva atrage atentia in faimosul episod : regia si montajul sunt realizate dupa disparitie. Din Ghita, birou, microfon si camasa alba a ramas doar vocea. Dar ce voce! Usor ragusita cum sade bine unui mafiot, presarata ici-colo cu oftaturi adinci din strafundul constiintei si conturilor, o voce care frazeaza cu schepsis. In sfirsit, vocea lui  Ghita, de asta  macar nu se poate indoi nimeni, rosteste singura dezvaluire a serii de luni: ”Coldea s-a dus la comisia SRI si se duce si acum cu acele documente. Vestea proasta insa este ca n-am putut sa-i fac rost de documente lui Coldea de acum doi ani, sau de acum patru ani s.a.m.d. Si atunci, din pacate, este foarte usor de dovedit, prin verificarea in contabilitate a acelor firme, ca documentele pe care le prezinta si le-a prezentat Coldea sunt false, pentru ca numerele acelea de facturi nu au fost niciodata inregistrate”.

Problema cuvintului-cheie ”acum” nu e ca ne-am putea imagina ca Ghita, oriunde s-ar afla el, nu are acces la Internet ca sa afle de ancheta si suspendarea fostului sau sef si amic de vacante. Problema e de la cine stie Ghita ce documente prezinta acum Coldea? Are ”cirtite” pe acolo, prin Comisie care-i dau raportul? Cum tine legatura cu ele?  Direct sau prin angajatii de la RTV? Mister total. Dar pe cine intereseaza astfel de detalii, ca autoritatile sunt parca sub hipnoza. Atit de adinca, incit te intrebi degetele cui ar trebui sa pocneasca pentru a se trezi.

 

Pina atunci publicului nu-i ramine decit sa astepte episoadele urmatoare in care Ghita promite foto (speram nu tot scoase la Xerox) cu Codruta dansind la vila din Sinaia. Important insa pentru gloria eterna a lui Ghita ar fi sa danseze chiar cu el. Altfel, sa avem pardon. De unde pina unde sefa anticoruptie nu poate dansa cu cine vrea inima ei? Inculpat sa nu fie. Drept e ca lista-i cam lunga si riscul pe masura. In rest, до свидания товарищи !

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22