Dragnea, adevăratul şef al Executivului, spune că a transmis în SUA angajamentul Guvernului

E.b. | 19.01.2017

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, scrie, pe pagina sa Facebook, ca a avut o întâlnire cu Ed Royce, preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, în cadrul căreia i-a transmis ataşamentul României faţă de Parteneriatul strategic cu SUA, precum şi angajamentul Guvernului Grindeanu de a dezvolta relaţiile politice şi economice dintre cele două ţări.

Pe aceeași temă

 

 

Ieri am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce, screi Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook
 

 

A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile. 


 

I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că #România va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice, susţine Liviu Dragne, pe Facebook.

 

Atât Liviu Dragnea, cât şi premierul Sorin Grindeanu, aflaţi la Washington DC pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump, nu se va afla acolo în calitate oficială

 

Costurile deplasării au fost acoperite de PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22