Ambasadorul SUA: Nu considerăm oportună nicio măsură care slăbeşte statul de drept

E.b. | 19.01.2017

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, afirmă, într-un interviu acordat News.ro, ca Laura Kovesi este sustinuta ferm.

Pe aceeași temă

 
 

 "Nu considerăm oportună nicio măsură care slăbeşte statul de drept în România şi ne aşteptăm ca toate instituţiile din România să încerce să consolideze lupta naţiunii împotriva corupţiei", afirmă diplomatul american.

 

Ambasadorul Hans Klemm comentează şi modificările legislative vizând justiţia anunţate de Guvernul Grindeanu, dar şi despre scandalul Sebastian Ghiţă.

 

Hans Klemm: ...Statele Unite o susţin ferm pe Laura Codruţa Kovesi, procuror-şef al DNA şi toate instituţiile de luptă împotriva corupţiei din România. Activitatea lor este vitală pentru viitorul României. În ce îl priveşte pe Sebastian Ghiţă, ca regulă generală, nu acordăm prea mare atenţie acuzaţiilor nefondate făcute de persoane care fug de justiţie.

 

De asemenea, Hans Klemm vorbeşte despre modificări legislative vizând mediul de afaceri, spunând că Ambasada SUA aşteaptă să colaboreze cu noul guvern Grindeanu pentru a se asigura că schimbările legislative propuse, care ar putea afecta mediul de afaceri, sunt supuse unui atent şi transparent proces de consultare cu toate părţile interesate.

 

CITESTE TOT INTERVIUL

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22