Victor Ponta, afirmaţii stupefiante: Iohannis este piroman şi România va «arde»

E.b. | 22.01.2017

Victor Ponta pare încă afectat de faptul că a fost nevoit să demisioneze din funcţia de premier după tragedia din Clubul Colectiv. Probabil că acesta este motivul pentru care a întrebat, pe pagina sa de Facebook, dacă acum preşedintele Iohannis şi ”propaganda” vor cere din nou demisia Guvernului PSD sau, de data aceasta, ”nu au reuşit să facă să «moară oameni» şi poate mai încearcă o dată".

Pe aceeași temă

 

 

Apoi, el a răspuns unui comentariu afirmând că preşedintele Iohannis este ”piroman” şi ”România va «arde» până tot controlul revine la el şi la «Sistem»”.

 

Dl Iohannis şi «Propaganda» o să ceară iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reuşit să facă să «moară oameni»? Mai încearcă o dată..., a scris Ponta pe Facebook, adăugând că asta se va întâmpla ca să vină iar ”Guvernul «Lui» tehnocrat.

 

Apoi, o femeie din Arad, Tina Memete, îl întreabă pe Victor Ponta: E simplă coincidenţă sau ne trezim cu câte un incendiu ori de câte ori preşedintelui Johannis nu-i convine câte un prim ministru? O fi piroman?
 

Fostul premier răspunde: Da! Este piroman şi România va «arde» până tot controlul revine la Iohannis şi la «Sistem»

 

Guvernul Ponta a demisionat în noiembrie 2015 după ample manifestaţii în Bucureşti şi alte oraşe, după incendiul din Clubul Colectiv, în urma căruia au murit 64 de persoane, iar alte peste 160 au fost rănite.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22