Secret Service va ancheta un agent care susţine nu vrea să primească un glonţ pentru Trump

E.b. | 25.01.2017

Secret Service va lansa o acţiune disciplinară împotriva unui agent, o femeie, care a sugerat pe Facebook că nu ar încasa un glonţ pentru preşedintele Donald Trump, deşi agenţia este responsabilă cu asigurarea securităţii liderului Statelor Unite.

Pe aceeași temă

 

 
 
Se pare că aceste comentarii au fost făcute în urmă cu peste trei luni de către Kerry O'Grady - un agent care lucrează pentru divizia Secret Service din Denver. Însă, comentariile au fost prezentate abia la începutul săptămânii de jurnaliştii de la Washington Examiner, transmite Reuters, preluată de News.ro.


Recent, agentul şi-a schimbat fotografia de copertă de pe Facebook în logoul Marşului Femeilor anti-Trump din Denver.


”Secret Service are informaţii despre aceste postări şi agenţia va lua acţiuni necesare cât mai curând. Orice acuzaţii sunt luate extrem de serios şi sunt investigate cu rapiditate”, se arată într-un comunicat de presă al agenţiei din SUA.


O'Grady nu a comentat până în acest moment o posibilă acţiune disciplinară pentru declaraţiile făcute cu privire la Donald Trump.


Agenţii Secret Service sunt responsabili cu asigurarea securităţii preşedintelui american şi a rudelor sale de gradul I, precum şi a mai multor politicieni de rang înalt din Statele Unite.


De asemenea, agentul s-a plâns în octombrie 2016 că încearcă din răsputeri să nu încalce legea Hatch, care interzice angajaţilor federali să se implice în acţiuni politice, inclusiv în declaraţii publice anti-Trump.


”Dar această lume s-a schimbat şi eu m-am schimbat. Mai bine aş merge la închisoare decât să încasez un glonţ sau să sprijin ceva care, în opinia mea, reprezintă un dezastru pentru întreaga naţiune, pentru femeile puternice şi pentru minorităţile care locuiesc aici. La dracu cu legea Hatch. Eu sunt cu Ea”, a scris O'Grady într-o postare de pe Facebook.


Agentul nu l-a menţionat pe Trump, dar a vorbit despre sprijinul pentru campania democratei Hillary Clinton.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22