USR: Dacă guvernul Dragnea adoptă ordonanţele lui Iordache, ieşim din nou în stradă

Dora Vulcan | 31.01.2017

Liderul USR Nicuşor Dan îi cere premierului Grindeanu să renunţe la adoptarea ordonanţelor graţierii propuse de ministrul de Justiţie Florin Iordache. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Nicuşor Dan atrage atenţia că adoptarea ordonanţelor ar duce la închiderea dosarului în care Dragnea este judecat şi avertizează că, în cazul în care ordonanţele vor fi adoptate, va "ieşi din nou în stradă"

Pe aceeași temă

 

 

 

Postarea integrală a liderului USR, făcută pe pagina sa de Facebook:

 

"Cerem şi săptămâna aceasta prim-ministrului Sorin Grindeanu să nu adopte în şedinţa de Guvern de mâine niciuna dintre OUG-urile propuse de Florin Iordache, care a transformat Ministerul Justiţiei în Ministerul Minciunilor. Modificarea codurilor penal şi de procedură penală, în varianta propusă de Florin Iordache, reprezintă AMNISTIE.

 

 

Dacă mâine guvernul lui Liviu Dragnea adoptă această ordonanţă, poimâine dosarul lui Liviu Dragnea pentru abuz în serviciu se va închide pentru că fapta nu va mai fi incriminată.

 

 

Pompierii care au permis clubului Colectiv să funcţioneze, deşi nu îndeplinea normele de protecţie împotriva incendiilor, trimişi în judecată pentru abuz în serviciu, vor scăpa de răspunderea penală.

 

 

Toate dosarele deschise împotriva unor politicieni pe baza unor denunţuri, cum sunt cele ale Elenei Udrea, vor dispărea.

 

 

Dacă mâine guvernul lui Liviu Dragnea adoptă această ordonanţă vom cere Avocatului Poporului să conteste ordonanţa la Curtea Constituţională. Şi voi ieşi din nou în stradă."

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22