Contramanifestatie la Cotroceni. Liviu Dragnea neaga implicarea PSD

E.b. | 05.02.2017

Presedintele PSD Liviu Dragnea neaga informatiile potrivit carora Partidul Social Democrat ar organiza o contramanifestatie la Palatul Cotroceni.

Pe aceeași temă

 


UPDATE: Aproximativ 300 de oameni, majoritatea persoane în vârstă, protestează duminică, la Palatul Cotroceni, scandând „Demisia” şi "Iohannis şi ai lui, trădătorii neamului". Ei au afişe pe care scrie: "Susţin Guvernul legitim”, "Jos Iohannis”, "Jos Kovesi” şi "Jos labele de pe Guvern”, conform News.ro

 

Partidul Social Democrat nu organizeaza astazi niciun miting sau manifestatie publica. Mesajele de mobilizare aparute pe retelele de socializare nu sunt din partea PSD, a scris Liviu Dragnea pe contul sau de Facebook

 

Un grup de persoane (aproximativ 40) s-a adunat la Cotroceni, cu putin inainte de ora 15:00, scandand lozinci anti-Iohannis.


PSD ar organiza o contramanifestatie in zona Palatului Cotroceni, duminica, la ora 15:00, potrivit unor surse apropiate partidului, scrie stirileprotv.ro.

 

Mitingul ar fi fost organizat de o parte din liderii social democrati de la Bucuresti. Surse din interiorul partidului spun ca la miting ar participa si membri ai filialelor locale ai partidului, conform stirileprotv.ro.

 

*************

 

In urma cu trei zile, Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, a declarat pentru Agerpres ca "se fac presiuni pentru organizarea unui miting al sustinatorilor

 

"Sa stiti ca exista o mare presiune din partea alegatorilor nostri, a sustinatorilor si a membrilor de partid. Probabil ca decizia se va lua astazi, dar presiunea este uriasa, apasa pe umerii nostri. Cred ca va trebui, fiecare lider de judet, sa spuna ce presiuni se fac la nivelul teritoriului si din partea primarilor si asa mai departe si sa tragem o concluzie astazi foarte urgenta".

 

Si Olguta Vasilescu sustinea ieri aceasta ideea unei contramanifestaii pe pagina ei de Facebook, insa azi a posta si ea mesaju lui Liviu Dragnea, care sustine ca mitingul nu este al PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22