Băsescu: Dragnea a crezut că e numărul unu al ţării, dar Iohannis l-a pus cu spatele la zid

E.b. | 07.02.2017

Traian Băsescu spune că preşedintele Klaus Iohannis, "a jucat ireproșabil" politic pentru aducereaPSD într-o situație dificilă. El a apreciat că "transformarea" șefului statului ține și de "niște sfătuitori mai buni".

Pe aceeași temă

  

"I-a jucat pe pesediști. Aroganți ca întotdeauna, când câștigă ei devin aroganți a doua zi. Sunt umili până când câștigă. (...) Și Dragnea a crezut că toată lumea e a lui și e bărbatul numărul 1 al țării. Corect sau incorect, atenție, corect sau incorect, Iohannis i-a jucat pas cu pas până i-a pus cu spatele la zid. Asta e realitatea", a spus Traian Băsescu, luni, la B1 Tv, întrebat cum privește mișcările politice făcute de președintele Klaus Iohannis în ultima perioadă.

 

El a apreciat că "transformarea" șefului statului ține și de "niște sfătuitori mai buni".

 

"Iohannis a jucat ireproșabil cartea punerii la colț a PSD-ului, a jucat perfect. Eu sunt un consumator de joc politic, nu mai sunt un făcător de joc politic, dar președintele a jucat, din punctul lui de vedere, ireproșabil. Nu știu ce s-a întâmplat, dar a jucat ireproșabil pentru aducerea în situație dificilă a PSD-ului, dar pe mîna PSD-ului, pe greșelile lor, pe indiferența lor, pe convingerea lor că dacă au luat 45% în alegeri le ține de cald. Eu cred că dacă îi cauți azi în orice sondaj nu au la încredere mai mult de 20%", a mai spus Băsescu.
 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22