Basescu: Pesedistii s-au speriat, le e ameninţată liniştea burgheză de tip socialist

Vlad Toma | 07.02.2017

Traian Basescu ii critica pe membrii PSD care se tot plang in ultimele zile ca sunt contactati de cetateni pentru ca numerele de telefon si adresele le-au fost facute publice.

Pe aceeași temă

 

Basescu le transmite "patrioţilor" şi "iubitorilor de popor" din PSD, sa nu isi schimbe numerele de telefon si sa nu isi inchida conturile de facebook: "Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început."

 

Fostul presedinte ironizeaza lamentatiile membrilor legate de faptul ca numerele lor de telefon au fost facute publice: "Îi văd pe „Patrioţii înspăimântaţí” din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii prin sms, în dialog direct sau pe facebook.


“Patrioţii înspăimântaţi” se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averea, viaţa, drept pentru care plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile."

 

Basescu le aduce aminte acestora de intrigile pe care le-au pus ei insisi la cale impotriva sa: „Patrioţii înspăimântaţi” de la PSD uită că, acum 3 – 4 ani, urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor, “Băsescu la puşcărie“. V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea, măi “patrioţi înspăimântaţi”, fie că era vorba de soţie sau de cele două fete? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost.


Vă mai amintiţi, “patrioţi înspăimântaţi”, că, în 2012, mi-aţi trimis în faţa casei zeci de mii de bucureşteni să vadă piscina în care îmi făceam programul de recuperare după operaţia la coloană? Nici eu şi nici familia nu ne-am plâns public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Şi atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra ţara de voi.


Şi încă ceva, măi “Patrioţi înspăimântaţi” de la PSD: adresa reşedinţei mele a fost făcută public cunoscută de colegul vostru Victor Viorel Ponta încă din 2015. 


Telefoanele mele (mobilul şi fixul de acasă) sunt public cunoscute de un an şi jumătate, pentru că eu mi-am asumat acest lucru.


Primesc zilnic sute de telefoane şi mesaje, şi nu mă sperii deloc. Mesaje cu ameninţări, altele cu blesteme pentru mine şi familie, altele cu înjurături sau jigniri, altele cu mesaje de la oameni atinşi de aburii alcoolului, dar cele mai multe sunt conversaţii plăcute, altele aspre despre ce am făcut sau despre ce cred oamenii că nu am făcut, dar trebuia să fac, cu oameni care vor să discutăm despre ţară sau despre problemele lor. Dar, din toate aceste telefoane, plăcute sau nu ca mesaj, aflu o mulţime de lucruri despre oameni, fie că sunt în ţară sau munesc în străinătate. Şi atunci îmi spun că merită să nu-mi schimb numărul de telefon."

 

Basescu le cere pesedistilor sa nu le fie frica de poporul pe care pretind ca vor sa il serveasca: "Deci, ”Patrioţi înspăimântaţi” de la PSD. Dacă tot aţi avut şansa ca cineva să vă facă publice numerele de telefon, nu vă speriaţi de poporul pe care spuneţi că vreţi să-l serviţi. Răspundeţi poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe lângă înjurături şi blesteme (de care nu trebuie să vă speriaţi, că nu vă face nimeni nimic), veţi afla de la oameni foarte multe lucruri şi vă asigur că merită să-i ascultaţi."
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22