Tariceanu «nu accepta» venirea in Parlament a lui Iohannis ca sa dea lectii

E.b. | 07.02.2017

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat, dupa discursul lui Iohannis ca se astepta ca “in aceste momente de criza politica” presedintele sa “gaseasca calea spre dialog, spre detensionare”, lucru ce nu s-a intamplat.

Pe aceeași temă

 


"A aratat ca vine la Parlament sa dea lectii, ceea ce este inacceptabil”, a spus Tariceanu, adaugand ca a vorbi despre luminitele din Piata nu ofera o rezolvare a situatiei.


Presedintele Senatului a spus ca va initia "un dialog cu toate institutiile care o relevanta in domeniul justitiei”, adaugand ca justitia “nu este un camp in care sa se razboiasca”.


"Ma intreb ce era in capul presedintelui cand vorbea de oamenii integri din fruntea statului”, a spus Tariceanu, atacandu-l apoi pe Iohannis pentru ca a fost “condamnat” pentru casa retrocedata, vorbind despre sute de mii de lei nereturnati si ca “nu se stie daca a platit impozite pe meditatii”.  


Tariceanu si-a incheiat astfel declaratiile date presei, plecand si ignorandu-l pe jurnalistul care il intreba daca i se pare potrivit ca presedintele Camerei Deputatilor este condamnat penal.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22