Propaganda Kremlinului vorbește de Romexit după ce Tăriceanu a lăudat Brexitul

Dora Vulcan | 07.02.2017

Fabulațiile lui Calin Popescu Tariceanu la adresa Uniunii Europene intr-o emisiune de televiziune nu au rămas fără ecou. Vorbele lui Tăriceanu, al doilea om în statul român, au fost imediat preluate de portalul sputnik.md, parte a unui trust de presa finantat din Rusia, apropiat Kremlinului si considerat in Occident mijloc de propaganda antieuropeana.

Pe aceeași temă

 

 

 

Sub titlul "Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, saluta BREXIT si face aluzii la un posibil ROMEXIT", portalul sputnik.md susține nici mai mult nici mai puțin decât că expunerea lui Tăriceanu va ”da nastere unor vii dezbateri in zilele viitoare - nu numai in Romania, ci si in UE".

 

 

"Presedintele Senatului a marturisit o mare dezamagire fata de UE, mai precis fata de regimul la care UE supune Romania. El a numit BREXIT 'o decizie de curaj a britanicilor'", scrie Sputnik.

 

 

 

In articol se dau mai multe citate din interviul lui Tăriceanu:  "Ma intreb daca nu cumva britanicii au facut bine iesind din UE, a spus Tariceanu. Stiti de ce au iesit - pentru ca ajunsesera sa nu-si mai conduca singuri tara" și mai ales pasajul unde presedintele Senatului Romaniei vorbeste de "forte oculte" care au ajuns sa conduca Romania, aceleasi forte oculte fiind prezente si la protestele din strada.

 

 

 

 

 

  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22